نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

جزئیات پرداخت معوقات تعرفه خدمات پرستاری| کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

  • کد خبر: ۱۰۸۶۹۸
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
جزئیات پرداخت معوقات تعرفه خدمات پرستاری| کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به جزئیات پرداخت تعرفه خدمات پرستاری گفت: پس از ابلاغ آیین‌نامه بازتوزیع، معوقات مربوط به تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از دی‌ماه پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد میرزابیگی در نشست خبری سازمان نظام پرستاری با بیان این‌که پرستاری در ایران در بسیاری از زمینه‌ها قدرتمندتر از سایر کشورهاست، اظهار داشت: پرستاری ایران به لحاظ تکنولوژی آموزش و سواد با چند کشور اول جهان برابری می‌کند، اما به دلیل عدم رعایت استاندارد‌های نیروی انسانی نسبت به جمعیت، تخت و پزشک، نتوانسته‌ایم استاندارد‌های جهانی را پیاده‌سازی کنیم با این وجود در دو سال کرونا پرستاران بر بالین بیماران حاضر شدند.

وی افزود: نزدیک به ۲۰۰ پرستار شهید در ایام کرونا داشته‌ایم. سرمایه‌گذاری در پرستاری و احترام به حقوق او برای تأمین سلامت جهانی شعار روز پرستار است. در روز پرستار مقام معظم رهبری فرمودند پرستاران را تقویت کنید و اگر تقویت نکنید در بحران‌ها دچار شکست می‌شویم. اگر بخواهیم سلامت مردم را تأمین کنیم باید در ابعاد آموزشی، استاندارد‌های خدمتی و حرفه‌ای و ... توانمند باشیم.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان این‌که پیگیری تحقق استاندارد‌ها وظیفه سازمان نظام پرستاری است، گفت: بحث استانداردسازی نیروی انسانی یکی از این پیگیری‌هاست. باید به ازای هر هزار نفر حداقل ۴ پرستار داشته باشیم؛ به ازای هر تخت بیمارستانی در ۲۴ ساعت باید ۶ پرستار داشته باشیم، اما ما به رقم ۲.۵ اکتفا کردیم و الان ۱.۲ پرستار به ازای هر تخت در ۲۴ ساعت داریم. به ازای هر پزشک باید حداقل ۳ پرستار داشته باشیم، اما تعداد پرستاران بسیار کمتر است.

وی با بیان این‌که ۲۹ مکاتبه با دفتر ریاست جمهوری داشته‌ایم که عمده موضوعات آن، بحث تبدیل وضعیت و تأمین نیرو‌های انسانی است، گفت: بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور کمبود داریم و باید سازمان امور اداری و استخدامی مجوز‌هایی به وزارت بهداشت بدهد. در دولت قبلی ۳۰ هزار تخت بیمارستانی اضافه شد که بیش از ۶۰ درصد آنها، تخت ویژه بود و این مسئله نیاز به نیروی پرستاری را افزایش می‌دهد و هر تعداد مجوز استخدام پرستاری که در دولت قبل داده شد صرف تأمین نیروی تخت‌های جدید شد و برای رفع کمبود نیروی پرستاری باید تلاش کنیم.

میرزابیگی خاطرنشان کرد: در یک بیمارستان در بخش اطفال یک پرستار به ۱۱ بیمار خدمت‌رسانی می‌کرد که قطعاً مردم و بیماران از این کمبود نیرو ضرر می‌بینند.

وی با انتقاد از عملکرد برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: عملکرد برخی دانشگاه‌ها برخلاف قانون و فرمایشات مقام معظم رهبری بود؛ در سه ماه گذشته در برخی از این دانشگاه‌ها ۵۰۰۰ نفر نیروی پرستاری که در دوره کرونا مشغول به خدمت بودند را تمدید طرح کردند و قول همکاری به آن‌ها داده‌اند، اما حالا با فروکش کردن کرونا، با آن‌ها قطع همکاری کرده‌اند در حالی که مقام معظم رهبری فرموده بودند که با پرستاران مانند کارگران فصلی برخورد نکنید و کمبود نیرو نیز داریم.

وی با اشاره به تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تصریح کرد: تعرفه‌گذاری نیاز به تدوین آیین‌نامه اجرایی، تعیین منابع لازم برای اجرای آن، تعریف کای پرستاری، تعریف ارزش‌های نسبی و بازتوزیع داشت. خوشبختانه چهار مرحله اول انجام شده است. در حال تدوین آیین‌نامه‌ای برای بازتوزیع هستیم و جلساتی مشترک با وزارت بهداشت داریم. از ابتدای دی‌ماه سال گذشته، خدمات ارائه شده در سیستم HIS بیمارستان ثبت شده تا بازتوزیع ابلاغ شود، پس از ابلاغ آیین نامه بازتوزیع، معوقات مربوط به تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از دی‌ماه پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه خدمات مراقبت از بیماران مزمن تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت؛ بیان کرد: تعرفه گذاری خدمات پرستاری یکی از ابعاد اصلاح نظام پرداخت است و زمینه برای اجرای عدالت در پرداخت را آماده می‌کند. هر اقدامی که در بحث تعرفه‌گذاری انجام می‌دهیم برای همه بخش‌های دولتی و غیردولتی اعم از بخش خصوصی، دولتی، نیرو‌های مسلح و ... است.

 وی یادآور شد: در حوزه کرونا دو قانون در مجلس پیگیری می‌کنیم که یکی تبدیل وضعیت نیرو‌های پرستاری و دیگری حمایت از پرستاران آسیب‌دیده از کرونا در قالب طرح شبه ایثارگری است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->